THBB

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Tünelcilik Derneği tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu (UYAK2018) 13-14 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

Sempozyum Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada üçüncü sempozyumdan bu yana geçen süre içinde kazı teknolojilerindeki son gelişmeler,  devam eden projeler, tünelcilik ve madencilik sektörlerindeki yeni çözüm ve uygulamaların derlenmesi ile sektör paydaşlarının bir araya gelmesi ihtiyacını ortaya çıkardığı ve sektördeki paydaşların yoğun talepleri nedeniyle 4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu'nun (UYAK2018) 13-14 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul'da yapılmasının kararlaştırıldığı ifade edildi. Sadece İstanbul’da 11 metro projesi devam ettiğine dikkat çekilen açıklamada Sempozyumun, yerli ve yabancı delegelerin ve bilim insanlarının geniş bir katılımı ile gerçekleşeceği belirtildi.

4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi, giderek artan altyapı ihtiyacına paralel olarak, kamu kurumları ve idarelerin yöneticileri, teknik personelleri ile sektörde çalışan farklı disiplinlerden mühendisler, müteahhitler, müşavirler, makine üreticileri ve tedarikçileri gibi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi ve konunun bilimsel ve teknik olarak irdelenerek meslektaşların ve sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) desteklediği Sempozyum hakkında bilgi almak için www.uyak.org.tr adresi ziyaret edilebilinir.


Yukarı Çık