THBB

THBB Avrupalı meslektaşlarını Askeri Müze’de ağırlayacak

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yürüttüğü yoğun çalışmalar sonunda Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi’ni Türkiye’ye kazandırdı. THBB, Avrupa ve dünyanın önde gelen sektör temsilcilerini 4 – 5 Haziran 2015’te İstanbul Askeri Müze’de ağırlayacak.

Avrupa Hazır Beton Birliği Ailesi, 20 yılın ardından dünya inşaat sektöründe betonun önemini değerlendirmek amacıyla Türkiye’de buluşacak. 1995 yılında İstanbul’da başarıyla gerçekleştirilen kongreden 20 yıl sonra 15. ERMCO Kongresi yine İstanbul’da gerçekleşecek.

THBB 4 – 5 Haziran 2015 tarihlerinde İstanbul Askeri Müze'de düzenleyeceği ERMCO 2015 için hazırlıklara başladı. 3 yılda bir gerçekleştirilen kongreye, Dünya ve Avrupa hazır beton sektörünün önemli temsilcileri katılacak. Türkiye ve özellikle hazır beton sektörü açısından büyük öneme sahip kongre için THBB Başkanı Yavuz Işık şu değerlendirmeyi yaptı; 
“Kongreye Avrupa hazır beton sektörünün önemli temsilcilerinin katılmasını bekliyoruz. Bu açıdan ülkemiz ve özellikle sektörümüz açısından büyük öneme sahip bir kongre olacağını vurgulamak gerekir. Bu noktada 1995 yılında ERMCO’nun 11. kongresini İstanbul’da başarılı bir organizasyonla gerçekleştirdiğimizi hatırlatmak isterim. Birliğimizin, ERMCO 2015 Kongresi’ne de başarıyla ev sahipliği yaparak, ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olabilirsiniz.”

Beton çözümlerinin sürdürülebilirliği, betonun topluma katkısı, pazarlanması ve yönetimi ile beton konusundaki gelişmelerin ele alınacağı kongrede ayrıca, betonun mimari kullanımı ve bugüne kadar inşa edilen beton dünya harikaları da oturumların ana başlıklarından olacak.

Kongre ile eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine yönelik malzemelerin, ürünlerin ve ekipmanların sunulduğu bir sergi de düzenlenecek.


Yukarı Çık