THBB

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Bölgesel Sistemi Operatörü olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), hazır beton tesislerini Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sistemi’nce belgelendirmek üzere başvuran firmalara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Bölgesel Sistem Operatörü THBB, 20 Haziran 2018 tarihinde 5 hazır beton tesisini Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Kaynakların Sorumlu Kullanımı Sistemi’nce belgelendirmek üzere lisans alan THBB üyesi ÇİMSA Çimento San. ve Tic. AŞ’yi bilgilendirmek üzere 1 Ağustos 2018 tarihinde bir toplantı düzenledi. THBB’nin Kavacık Merkez Ofisi’nde düzenlenen bu toplantıya THBB Genel Sekreteri Aslı Özbora Tarhan, THBB Teknik ve Sürdürülebilirlik Direktörü Koray Saçlıtüre, THBB Teknik Ofisi Mühendisi Didem Bülbül ve ÇİMSA Çevre ve Ruhsatlandırma Yöneticisi Tolga Kale katıldı. Toplantıda ÇİMSA Çevre ve Ruhsatlandırma Yöneticisi Tolga Kale’ye sistemle ilgili gerekli teknik bilgiler aktarıldı.

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Belgelendirme Kuruluşu olan Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi (KGS), THBB üyesi ÇİMKO Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ’yi Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi kapsamında bilgilendirmek üzere 28 Ağustos 2018 tarihinde bir toplantı düzenledi. ÇİMKO Osmaniye Hazır Beton Tesisi'nde düzenlenen bu toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi (KGS) Direktörü Selçuk Uçar ve ÇİMKO Akdeniz Bölge Müdürü İrfan Coşkun, ÇİMKO Hazır Betonlar Teknik Müdürü Sinan Salıcı, ÇİMKO Osmaniye Tesis Yöneticisi Hakan Köprülü, ÇİMKO Kalite Yönetim Temsilcisi Kenan Güzel, ÇİMKO İSG Uzmanı Aslı Kokilig, ÇİMKO Çevre Sorumlusu Olgaç Sürmelihindi ve ÇİMKO Adıyaman Tesis Sorumlusu Samet Göymen katıldı. Toplantıda sistemle ilgili gerekli teknik bilgiler aktarıldı.

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Bölgesel Sistem Operatörü olan THBB, THBB üyesi İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fab. San. ve Tic. AŞ’yi Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi kapsamında bilgilendirmek üzere 6 Eylül 2018 tarihinde bir toplantı düzenledi. THBB’nin Kavacık Merkez Ofisi’nde düzenlenen bu toplantıya THBB Genel Sekreteri Aslı Özbora Tarhan, KGS Direktörü Selçuk Uçar, THBB Teknik ve Sürdürülebilirlik Direktörü Koray Saçlıtüre, THBB Teknik Ofisi Mühendisi Didem Nur Bülbül, İSTON AR-GE Müdürü Fatih Özalp, İSTON Avrupa Yakası Tesisler Müdürü Rıza Yeşil ve İSTON Asya Yakası Tesisler Müdürü Yılmaz Şavli katıldı. Toplantıda sistemle ilgili gerekli teknik bilgiler aktarıldı.

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Bölgesel Sistem Operatörü olan THBB tarafından bilgilendirilen firmalar yapacakları hazırlıkların ardından CSC Belgelendirme Kuruluşu olan Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesine (KGS) denetim ve belgelendirme için başvuracak.

 

 


Yukarı Çık