ERMCO Haber Temmuz 2018
View this email in your browser

TEKRAR HOŞ GELDİN ANEFHOP!
 

İspanya Hazır Beton Üreticileri Birliği ANEFHOP, birkaç yılın ardından geri döndü!  Avrupa Hazır Beton Birliğinin ilk üyelerinden birisi olan ANEFHOP, ERMCO ile uzun süreli ve verimli bir işbirliği geçmişine sahip. Madrid’te 1992 yılında ve Sevilla’da 2007 yılında iki önemli Kongrenin organizasyonu ve Bujanda Saenz’in ERMCO Başkanlığı’nın ortaya koyduğu bir başarı öyküsü.

Ardından, kriz nedeni ile ANEFHOP, bazı bağlantılarını kesmek zorunda kaldı. Ancak ERMCO ile olan bağlantılar, hiçbir zaman tam olarak kesintiye uğramadı. Günümüzde, İspanya’daki durum düzelmekte olduğundan, ANEFHOP, ERMCO ailesine geri döndü; bu birlikle ve onun yeni Genel Sekreteri Carlos Peraita ile verimli bir işbirliğine girmeyi, dört gözle bekliyoruz.

ERMCO 2017 İSTATİSTİKLERİ 
2017 yılı endüstri verilerinin bir derlemesini içeren ERMCO İstatistiklerinin yeni baskısı yayında!
ERMCO üyeleri ile direkt paylaşılacak olan bu yayını, diğer ilgili iş ortakları da € 500 + KDV karşılığında satın alabilecek.
Bilgi için, Ermco web sitesi  http://ermco.eu/new/ermco-statistics-2017/ linkine tıklayınız ya da Sekretarya ile secretariat@ermco.eu adresinden iletişim kurunuz.
ERMCO ÜYELERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER
 
APEB’TEN
 
Portekiz Birliğinin dergisinin haziran sayısı, betonun toplum üzerindeki etkisi, betonsuz bir dünyanın neden var olamayacağı ve betonun neden en fazla kullanılan ve en ekonomik inşaat çözümü olduğu ve o şekilde kaldığına dair ilgi çekici yazılar yayımladı. 
(Sadece Portekizce olan) dergi,  Betão linkinden indirilebilir.
ERMCO 2018 KONGRESİ
Oslo’da birkaç hafta önce geçirilen hoş zamanlar ve elde edilen bilgileri hatırlamak için, Kongre görselleri buradan ve konuşmacıların sunumları ise buradan indirilebilir.
 
2021 yılında, bir sonraki ERMCO Kongresi'nde görüşmek üzere! Bekleyin!
 
BETON DÜNYASINDAN BİLGİLER 

BETON KABUKLAR:
TASARIM İLKELERİ VE ÖRNEĞİ
 

Beton kabuklar, etkili yöntemlerdir çünkü basınç gerilmelerine karşı koyar ve özellikle mesnetlere yakın yerlerde, yüzey üzerindeki belli noktalarda absorbe edebilmektedir... Devamını buradan okuyabilirsiniz.

ABD Ordusu Mühendisleri Birliği (USACE), yüksek yapısal dayanım gerektiren bina bileşenlerine yönelik 3D baskıya imkân tanıyan bir beton karışımı tasarımı geliştirerek patentini aldı. Bu ürünü kullanarak, USACE, bazı askeri ve sivil operasyonlarda, bina inşaatını, oldukça hızlandırabiliyor. Devamını buradan okuyabilirsiniz.

EUPAVE VİDEO 
Avrupa Beton Yol Birliğinin bu tanıtım videosu, Berlin’de, 2018 haziran ayında yapılan 13. Uluslararası Beton Yollar Sempozyumu’nda yayımlandı.
Buradan indiriniz ya da EUPAVE YouTube kanalından izleyiniz.

Bu bülten, ERMCO tarafından hazırlanmış Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından tercüme edilmiştir.

Önceki bültenlere ulaşmak için buraya tıklayınız.
Copyright © 2017 Türkiye Hazır Beton Birliği, All rights reserved.
THBB

Our mailing address is:
Türkiye Hazır Beton Birliği
Rüzgarlıbahçe Mah. Özalp Çıkmazı Sk. K Plaza No:2 Kat:3 Kavacık
Istanbul 34805
Turkey

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list