View this email in your browser
ERMCO HABER
Aralık 2017
BİRLİKLERDEN VE PAYDAŞLARDAN
ERMCO mutlu yıllar diliyor.

ERMCO: 50 YIL GEÇTİ, HALEN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM EDİYOR!

27 Ekim 1967’de Münih’te kurulan ERMCO, 50. doğum gününü kutladı.

Kurulduğunda dört kurucu üyeden (Belçika, Finlandiya, Fransa ve Almanya) oluşan ERMCO, günümüzde Avrupa’dan ve dünyanın her yerinden yazışmalı ve birlik üyeleri ile 18 üyeye ulaştı. ERMCO, son 50 yılda uzun bir yol kat etti, ancak daha yapılacak şeyler var.

Günümüzde, ERMCO, teknik konulardan ve girdilerden, betonla ilgili standartlara; İSG’den, sürdürülebilir ve sorumlu üretime, endüstri ve paydaşlarının yanı sıra, çimento ile ilgili hassaslığı ve farkındalığı artan toplumdan gelen talepleri yerine getiriyor. Amaç, hazır beton sektörünün sesini duyurmak.

Devam et ERMCO!

HAZIR BETON ÜRETİMİ VE TAŞIMASINDA İNOVASYON
ERMCO İnovasyon çalışma grubunun 2. sanal toplantısı olan "Lojistik Yönetimi," 27 Kasım tarihinde yapıldı. Command Alkon, Elettrondata, Ludwig ve SIMEM şirketlerinin temsilcileri, HAZIR BETON endüstrisinin şimdiki ve öngörülebilir gereksinimlerine (pazarın transmikser programına neler sunduğu ve dijital teslimat biletlerinin ve gelecekteki pazar eğilimlerinin takip edilmesi) odaklanan tartışmada yer aldı. Ocak 2018 için planlanan 3. sanal toplantı, yeni nesil kamyonlara ve sistemlere odaklanacak.
Bilgi için: secretariat@ermco.eu
THBB, İZMİR, TÜRKİYE’DEKİ  BETON 2018’DE ULUSAL VE ULUSLARARASI ÜRETİCİLERİ AĞIRLAYACAK

Beton 2018 Hazır Beton Fuarı,  hazır beton, çimento, agrega ve inşaat endüstrilerini bir araya getirecek. 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında, Türkiye, İzmir, Fuarİzmir’de gerçekleştirilecek olan fuar Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’dan ziyaretçi çekecek.

Devamını buradan okuyabilirsiniz.
ERMCO 2018 KONGRESİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI!
Katılımcılar, bu  LİNK‘te bulunan formu doldurarak kayıtlarını  yaptırabilirler. Onayları, verdikleri e-posta adresine gönderilecektir. Gala yemeğinde eşlik edecek olan kişiler için kayıtlar, 2018 ocak ayında açılacak. Ücretler, erken kayıt yaptıranlar ve Kongre konuşmacılarına indirimli olarak uygulanacaktır. Kongre oteli olan Radisson Blu Plaza Hotel’de, Kongre katılımcıları için, sınırlı sayıda oda rezerve edilmiştir: radissonblu.com/reservation
Devamını buradan okuyabilirsiniz.

 
AYIN ETKİNLİKLERİ
CSC RSO TOPLANTISI VE GENEL KURULU

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) Bölgesel Sistem Operatörleri (RSO) toplantısı ve Konsey Genel Kurulu 7 ve 8 Kasım tarihlerinde Heidelberg’de gerçekleştirildi. Farklı ülkelerdeki CSC sertifikasyonunun gelişimi, programın yeni versiyonu ve devam etmekte olan promosyon faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
Farklı temalar üzerinde, odaktan şaşmayan, enerji dolu görüşmeler yapıldı. CSC’nin misyon ve hedefleri, farklı ülkelerdeki insan hakları sorunları ile nasıl başa çıkılacağı ve genel olarak, rehberin, dünyadaki farklı alanlara adapte edilmesi.
RSO’lar, 6 Haziran 2018 tarihinde Oslo’da, ERMCO Kongresinden hemen önce toplanacak. 2018 CSC Genel Kurulu ve RSO’ların toplantısının, 8 ve 9 Kasım tarihlerinde, kararlaştırılacak bir yerde yapılması programlandı.
"SAHA PERSONELİ İÇİN PRATİK HAZIR BETON REHBERİ"
 
BRMCA
Britanya Hazır Beton Birliği
 
Maden Ürünleri Birliği (MPA) üyesi Britanya Hazır Beton Birliği (BRMCA) tarafından hazırlanan saha personeline yönelik ilginç bir pratik rehber yayımlandı. Beton işleri ile ilgili çeşitli görevleri  (teslimat, yerleştirme, sıkıştırma, kaplama ve kürleme) kapsayan Rehber, bu  LİNK‘ten ücretsiz olarak indirilebilir.
 
2017 BETON DİYALOĞU KAPSAMINDA AVRUPA ALTYAPISININ GÖZDEN GEÇİRİLMESİ
Avrupa Altyapısının Gözden Geçirilmesi: Gereksinimler, Zorluklar & Fırsatlar
2017 The Square, Brüksel
Su tedarikinden enerji üretimine, yollardan köprülere kadar, dayanıklı altyapılar, günlük yaşantımızda çok önemli rol oynuyor. Günümüzün ve geleceğin çevresel kaygıları bakımından bunların nasıl iyileştirileceği, Beton Diyaloğu 2017’nin odak noktasını oluşturdu. Gereksinimler, zorluklar ve fırsatlar ele alındı ve  üzerlerinde müzakere yürütüldü, geleceğe yönelik sürdürülebilir çözüm yolları önerildi. Devamını buradan okuyabilirsiniz.

"FIRE SAFE EUROPE" EN İYİ STK VE LOBİ KAMPANYASI ÖDÜLLERİNİ KAZANDI


MODERN BETON EVLER
NORVEÇ’TEKİ RESİF MANZARALI SU ALTI RESTORANI 

Su altındaki restoranlar, genellik oldukça romantiktir. Birçok kişi için de, bu ifade, bir kısmı denizin altında olan, bir kısmı Spago Beverly Hills’e bakan, genel olarak çok gösterişli, camla kaplı yemek salonu olan, suya batırılmış yemek yeme alanı anlamına da geliyor.

Devamını buradan okuyabilirsiniz.

YILIN EN İYİ MİMARİ FOTOĞRAFI

Bu yıl, 2017 En İyi Mimari Fotoğraf Ödülü’nü, Çin’deki, Tianjin Üniversitesinin Yeni Kampüsünde bulunan, Çinli mimar Li Xinggang tarafından tasarlanan Yüzme Havuzu’ndan çektiği çarpıcı fotoğrafı ile Terrence Zhang'ın oldu
Devamını buradan okuyabilirsiniz.

Bu bülten, ERMCO tarafından hazırlanmış Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından tercüme edilmiştir.

Önceki bültenlere ulaşmak için buraya tıklayınız
Copyright © 2017 Türkiye Hazır Beton Birliği, All rights reserved.
THBB

Our mailing address is:
Türkiye Hazır Beton Birliği
Rüzgarlıbahçe Mah. Özalp Çıkmazı Sk. K Plaza No:2 Kat:3 Kavacık
Istanbul 34805
Turkey

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list