THBB

Boğaziçi Üniversitesinde, Prof. Surendra P. Shah ve Prof. Turan Özturan onuruna “Sürdürülebilir Bir Gelecek için Tasarlanmış Çimento Esaslı Malzemeler” konulu Uluslararası bir konferans düzenlenecek.

Boğaziçi Üniversitesi, Uluslararası Yapı Malzemeleri, Sistemleri ve Yapı Laboratuvarları ve Uzmanları Birliği (RILEM), Amerikan Beton Enstitüsü (ACI), Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO), Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Özyeğin Üniversitesi tarafından organizasyonu yapılacak olan “Sürdürülebilir Bir Gelecek için Tasarlanmış Çimento Esaslı Malzemeler” konulu konferans 7-8 Mayıs 2020 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Konferans, sürdürülebilir çimento sistemlerinin önemi konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla bilgi paylaşmak ve yaymak için çimento esaslı malzemeler konusunda uzmanlaşmış, dünyanın dört bir yanından araştırmacıları ve sektörün uzmanlarını buluşturmayı hedefliyor.

Sürdürülebilir yapılar için yeni malzemeler ve yöntemler; iyileştirilmiş dürabilite için malzemeler ve karışım tasarımı; malzemelerin karakterizasyonu ve test edilmesi için yeni yöntemler; çimento esaslı malzemelerin yaşam döngüsü değerlendirmesi; Nanoteknolojinin çimento esaslı malzemelerde kullanımı; gelişmiş çimento esaslı malzemeler; taze beton performansı başlıkları altında bildirilerin sunulacağı Konferansın açılış oturumunda, Surendra P. Shah, Turan Özturan, Nele de Belie, Liberato Ferrara, Ravindra Gettu ve Victor Mechtcherine birer konuşma yapacak.

Konferansa bildiri ile katılmak isteyenler 15 Haziran 2019 tarihine kadar bildiri özetlerini gönderilebilecek ve bildiri özeti gönderen yazarlara 31 Temmuz 2019 tarihine kadar bilgi verilecek. Konferansa kabul edilen bildiriler 31 Kasım 2019 tarihine kadar teslim edilebilecek ve yazarlara 31 Ocak 2020 tarihine kadar bilgi verilecek.

Konferans hakkında detaylı bilgi alarak kayıt olmak ve bildiri özeti göndermek için www.cbmt2020.org adresi ziyaret edilebilir.

 


Yukarı Çık