THBB

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), daha önce hazırladığı eğitim filmlerine Castrol sponsorluğunda “Hazır Beton Sektöründe Doğru Madeni Yağ Kullanımı” eğitim filmini de ekleyerek, ilgiyle beklenen eğitim filmleri serisine bir yenisini daha ekledi.

Köprüler, tüneller, evler, okullar, hastaneler inşa ederken transmikserler ve beton pompaları başta olmak üzere birçok araç ve ekipman kullanıldığını, zor koşullar altında çalışan bu araçların verimli ve ekonomik kullanılmasının, bakımlarının bilimsel veriler ışığında yapılmasıyla mümkün olduğunu hatırlatan film bu şekilde önlem alınmadığı takdirde araçların performanslarının düşeceğini, arızalar oluşabileceğini ve ekonomik kayıplar yaşanabileceğini ayrıntılı bir şekilde aktarıyor.

Filmde doğru madeni yağ kullanımının  transmikser ve mobil beton pompası araçlarının yakıt verimliliğini artırmaya, motorların temizliğini korumaya, motorun aşırı ısınmasını önlemeye, aşınmaya karşı korumaya ve emisyon mevzuatına uyulmasını sağlamaya yardımcı olacağı önemle vurgulanıyor.

THBB tarafından hazırlanan eğitim filmlerinin Türkiye’de bulunan, bütün beton santralleri başta olmak üzere 20.000’den fazla transmikser operatörü ve 5.000’den fazla beton pompa operatörüne THBB ve THBB üyeleri tarafından gösterilmesi hedeflenmektedir. THBB seminerleri ve etkinliklerinde de katılımcılara gösterilecek bu eğitim filmleri, isteyen herkesin her an ulaşabilmesi için ise aynı zamanda THBB’nin www.thbb.org adresindeki web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından paylaşılmaktadır.

 

Filmi izlemek için tıklayın.. 

 

 

 


katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

 


Yukarı Çık