THBB

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 25 yıldır uğraş veren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 04 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirdiği Genel Kurul seçimlerinde yeni Yönetim Kurulu’nu seçti. Yönetim Kurulu yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Mustafa Ulucan’ı da Muhasip Üyeliğe seçerek Başkanlık Divanı’nı oluşturdu.

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni Yönetim Kurulunu seçti. 04 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Yavuz Işık yeniden THBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Seçimlerde, Halit İnci Başkan Vekilliği’ne, Mustafa Ulucan ise de Muhasip Üyeliğe seçildi.

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık seçim sonrası şunları söyledi: “Geride bıraktığımız dönemde, yönetim ekibimizle birçok önemli ilerleme kaydettik. Yeni Yönetim Kurulu olarak temel hedefimiz ise, standartlara uygun, kaliteli ve güvenilir beton üretimini yaygınlaştırmaktır. İçinde bulunduğumuz bu yeni çağda, uzun süre kullanılabilen, kaliteli, durabil ve çevre dostu beton üretmek hepimizin hedefi olmalıdır. Türkiye Hazır Beton Birliği, Türkiye’deki en önemli sektörlerden birini temsil etmektedir. Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik, bundan sonra da ayını şekilde ilerleyeceğimize eminim. Genel Kurulumuzun Birliğimiz ve Türkiye adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Türkiye Hazır Beton Birliği  

29. - 30. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri (2015 - 2016)

Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık Yiğit Beton
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halit İnci İnci Beton
Muhasip Üye Mustafa Ulucan Ulu Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Adem Genç Miltaş Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Danış Danış Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Ender Kırca Orbetaş
Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Vardar Bursa Beton
Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kadiroğlu Batıçim
Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükdereci Has Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Kurban Benlioğlu Hazır Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Onur Onur Beton
Yönetim Kurulu Üyesi N. Tamer Sağır Nuh Beton
Yönetim Kurulu Üyesi Önder Kırca Çimsa
Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Bek Akçansa
Yönetim Kurulu Üyesi Onurhan Kiçki Votorantim
Denetim Kurulu Üyesi Sadık Kalkavan Kumcular Beton
Denetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Eksik Betoçim
Denetim Kurulu Üyesi Cenker Mirzaoğlu Çimko Beton

 

Türkiye Hazır Beton Birliği Hakkında
Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 1988 yılından beri güvenli ve dayanıklı yapıların inşası için, standartlara uygun beton üretilmesi, standartlara uygun beton uygulamaları için, özellikle deprem riski yüksek bölgelerde yüksek dayanım sınıflarında beton kullanılması için uğraş veren mesleki bir kuruluştur. 1991 yılından beri Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO)'nin de tam üyesi olan THBB’ye üye olacak şirketlerin tüm hazır beton tesislerinde standartlara uygun üretim yapılması, Kalite Güvence Sistemi (KGS)’nin sürekli habersiz denetimlerine tabi olunarak KGS Uygunluk Belgesi alınması, uygun laboratuvar bulunması, teknik, çevre, iş sağlığı - işçi güvenliği, yasal ve etik kriterlerin eksiksiz yerine getirilmesi zorunludur.


Yukarı Çık